Όσοι φοιτητές ή και φοιτήτριες του Παντείου Πανεπιστημίου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επικείμενες (δωρεάν) διοργανώσεις ποδοσφαίρου και 5 vs 5, καθώς επίσης αν μπορούν να στελεχώσουν την Επίλεκτη Ομάδα Ποδοσφαίρου του Παντείου Πανεπιστημίου καλούνται να το δηλώσουν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο (τηλ. 2109025717-6932300371), καθώς και να προσέλθουν οπωσδήποτε στην συνάντηση 

την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου κ ώρα 12.00 στις εγκαταταστάσεις της Παραλίας Τζιτζιφιών του Δ. Καλλιθέας* ( https://maps.app.goo.gl/Kn23ZQNPuNYLVYdU6 )

FIRST MEETING : Wednesday 25/10/23 at 12.00, at the Beach Soccer Field of Kallithea ( https://maps.app.goo.gl/Kn23ZQNPuNYLVYdU6 )

Στη συνάντηση πρόκειται να

A) οριστούν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ομάδων και nα ανταλλάξουν τηλέφωνα και email

B) γίνουν οι πρώτοι αγώνες

Γ) και να συζητηθούν τα σχετικά με την εκπροσώπηση του Πανεπιστημίου στις Πανελλήνιες Φοιτητικές διοργανώσεις. 

*Στο γήπεδο πηγαίνει κανείς με περπάτημα 5΄-10΄ από το στάδιο "Ταεκβοντό Φαλήρου" κι από το ίδρυμα "Νιάρχος", είναι επίσης προσβάσιμο στα Ι.Χ. οχήματα, καθώς οι οδηγοί μπορούν να περάσουν από το φυλάκειο για να παρκάρουν ακριβώς δίπλα σε αυτό, εντός των εγκαταστάσεων του Δήμου Καλλιθέας όπου ανήκει.

Είναι επίσης προσβάσιμο με τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη ομώνυμη στάση Τζιτζιφιές – Tzitzifies

της γραμμής Τραμ Τ3 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας – Ασκληπιείο Βούλας, ή

της γραμμής Τραμ Τ4 Σύνταγμα - Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας,

ή όποιου λεωφορείου κινείται επί της παραλιακής σε αυτό το ύψος, όπως τα 860 & Α1.

 

Tελευταία νέα

 

Πρόγραμμα

Κύριο Μενού

Open menu